Firka

Firka

Kutyagyerek

2021. október 29. - szupi.kutya

így 1 hét után realizálódott bennünk hogy bár Firka mindent tud amit a nagyok és okos, ügyes, gyorsan tanul, azért ő még kicsi kutyus. : D Estére úgy elfáradt a hétvégi kirándulások után hogy csak úgy aludt. Meg az autóban is úgy tud aludni mint a bunda. : )

Dunaparti cuki fotó 

img_0385.jpeg

Fárasztó hétvége utáni alvás

img_0407.jpeg

Tényleg szobatiszta, meg végig alussza az éjszakát, ha szólok neki hogy jöjjön akkor azonnal jön, ha azt mondom neki hogy fujj akkor otthagyja / kiköpi amit épp a szájába vett. Ha akar valamit akkor leül, ha rosszat csinált akkor is leül és ha odahívom akkor megnyalogatja a kezem, hogy ne haragudjak. Mostmár nincs baj a kennelben alvással sem mióta lent alszunk.

 Imádnivaló kölyök buksi :D

img_0356.jpeg

Naponta többször van olyan, hogy nagyon játszik, hozza - viszi az egyik fekhelyből a másikba a játékait, türcsieit, aztán nagyon rágja az egyik rágókát majd fél perc múlva meg alszik mint a bunda. :D

img_0237_moment.jpg 

img_0367.jpeg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://firka-kutya.blog.hu/api/trackback/id/tr9716725362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása